fbpx

Bogomir Gajser vrača žogico Akrapoviču: “Jaz nimam nobene zamere do njega in zato pričakujem, da bo on mene poklical.”

Bogomir Gajser pravi, da do Igorja Akrapoviča ne goji nikakršne zamere, a da ga on zagotovo ne bo poklical. (foto: Nova24tv).

“Jaz nimam nobene zamere do njega in zato pričakujem, da bo on mene poklical,” se je na besede Igorja Akrapoviča odzval Bogomir Gajser. S temi besedami je oče in trener Tima Gajserja vrnil žogico enemu najuspešnejših slovenskih podjetnikov, ki je v naši oddaji Športni 1 na 1 dejal, da Bogomirja Gajserja osebno ne pozna ter da bi bilo pošteno, da Gajser pokliče njega in ne obratno.

Zgodba Gajser-Akrapovič tako zdaj dobiva že tretje poglavje in vsaj zaenkrat se zdi, da nihče od njiju ne namerava popustiti ter drug drugega ne želi poklicati, čeprav oba akterja drug o drugem govorita z zelo izbranimi besedami. Vse skupaj se je začelo, ko je Bogomir Gajser v naši oddaji Športni 1 na 1 povedal, da mu v podjetju Akrapovič niso prisluhnili.

Najprej Bogomir Gajser izpostavi, da podjetje Akrapovič ni želelo dati 500, 1.000 evrov
Celotna zgodba se je začela v naši oddaji Športni 1 na 1, kjer je Bogomir Gajser med drugim povedal, da je v času, ko je bil v hudi stiski podjetje Akrapovič prosil, naj njemu in sinu Timu pomagajo s 500, 1.000 evri, a zanju v podjetju ni bilo posluha ter dodal, da ima “zahtevo, da v primeru, da pride na pogovore Akrapovič, se z njim ne sme pogovarjati nihče,”  ter dodal: “Sam upam, da me bo Igor Akrapovič nekoč sam poklical. Upam, da mu bom lahko razložil, kaj se je takrat zgodilo, ter bo on razčistil s tem, zakaj mi tisti ljudje niso želeli pomagati. Če bi mi takrat dali 500 ali 1.000 evrov, bi mi stoodstotno sodelovali. Take napake si ne smeš privoščiti. Potrebno je razčistiti.”

Akrapovič: “Gospoda Gajserja osebno ne poznam”
Kmalu zate je sledil odgovor Igorja Akrapoviča, ki je dejal, da je ta zgodba zanj kar ena manjša enigma. “Osebno gospoda Gajserja ne poznam, niti se nisem z njim pogovarjal ali dogovarjal o čemerkoli, tako da bi bilo mogoče najbolj enostavno in z njegove strani tudi pošteno, da me kar sam osebno kontaktira, pa verjamem, da se bova kar hitro dogovorila okoli teh težav, ki jih ima on pač z mano, ker, kot sem razumel, jih ima, ima tudi z mano osebno neke težave,” je v naši oddaji na očitke Bogomirja Gajserja odgovoril lastnik podjetja Akrapovič in dodal, da je bilo v tistem času podjetje v težki finančni situaciji, a da je prepričan, da bosta z Bogomirjem Gajserjem hitro našla skupni jezik glede sodelovanja, ko ga bo oče Tima Gajserja poklical.

 

Bogomir Gajser: “Jaz nimam nobene zamere do njega in zato pričakujem, da bo on mene poklical.”
Zdaj pa se je odzval tudi Bogomir Gajser, ki je poudaril, da ni govoril o gospodu Akrapoviču, ampak o podjetju Akrapovič ter da do Igorja Akrapoviča ne goji nobene zamere, saj da je prepričan, da bi že takrat našla skupni jezik, če bi ga le spustili do njega. Je pa zmagovalec zadnje dirke za državno prvenstvo v motokrosu za veterane še enkrat poudaril, da on ne bo poklical Akrapoviča ter dodal, da tudi on nima težav z egom in da je tudi on samo krvav pod kožo.

 

Bogomir Gajser: “Nisem govororil o gospodu Akrapoviču, ampak o podjetju Akrapovič.”
Oba akterja drug o drugem govorita z izbranimi besedami in ne dajeta občutka, da bi bila v sporu, kar je Bogomir Gajser še enkrat obrazložil in poudaril, da gre za nesporazum, saj da ga Akrapovič ni dobro razumel, saj da on ni govoril o Igorju Akrapoviču, ampak o podjetju Akrapovič. Dodal je še, da morajo znotraj podjetja razčistiti kdo ga takrat ni spustil zraven, hkrati pa podvomil v to, da podjetje ni imelo 500 evrov, da bi mu pomagalo, saj naj bi ravno takrat pomagali drugemu vozniku.

 

Tako Igor Akrapovič kot Bogomir Gajser sta zelo uspešna vsak na svojem področju, a še naprej vztrajata vsak na svoji strani. Je zdaj vendarle prišel čas, da končno sedeta za isto mizo? Nekako se zdi, da je to še najmanjši problem in da sta oba pripravljena na dialog, toda večja težava je v tem, da nihče od njiju drugega ne želi poklicati prvi. Bo kateri od njiju vendarle presekal ta gordijski vozel?

Rok Virag