fbpx

Cristiano Ronaldo: “Rad bi živel kot kralj”

Cristiano Ronaldo (foto: epa).

Cristiano Ronaldo želi po koncu svoje nogometne kariere živeti kot kralj. Portugalski zvezdnik je v pogovoru za španski Papel dejal, da se po koncu aktivne kariere ne želi več ukvarjati z nogometom, ampak bi rad na polno užival življenje.

Portugalec Cristiano Ronaldo je dejal, da po nogometu obstaja še eno življenje in da takrat ne želi biti niti najmanj vpleten v nogometno dogajanje. 30-letnik je dejal, da se želi po koncu nogometne kariere posvetiti družini in prijateljem.

Ronaldo: “Rad bi živel kot kralj”
Nogometaš Real Madrida, ki bo čez en mesec in en dan praznoval svoj 31. rojstni dan, je v obširnem intervjuju priznal: “Rad bi živel kot kralj.” Portugalec se želi povsem odklopiti od nogometa: “Tu je še eno življenje po nogometu.” Toda Ronaldo v mislih ni imel razkošnega življenja, ki mu ga sicer ne manjka, ampak dragoceni čas. “Lahko rečeš, da imaš najboljšo službo, denar, avtomobile, hiše … Toda to ni vse. Primer: V soboto je v Las Vegasu boks, kamor bi rad peljal svojo družino, a je ne morem, ker nimam časa.” 

Ronaldo sam lika svoje perilo
Mnogi ga imajo za vzvišenega in arogantnega. Tako velikokrat tudi deluje, čeprav ima izjemno humanitarno in človeško noto. Da je na igrišču ena oseba, v življenju pa povsem druga, potrjuje tudi sila zanimivo razmišljanje Ronalda: “Bil sem najstnik, toda stvari moram delati kot mož – to se je zgodilo na točki, ko sem začel sam likati svoje perilo.”

R. V.