fbpx

Dragič ponovno blestel, ekipa izgubila

FOTO: Epa

Miami Heat je kljub Dragičevim 19 točkam, 5 skokom, 2 podajama in 3 ukradenim žogam izgubil 92 : 98 proti Atlanta Hawksom.

Trener Miami Heatsov je Dragiča poslal na igrišče v začetni peterki in mu pustil igrati do 32. minute. Zadel je 6 metov iz igre, od tega 3 trojke ter vse 4 proste mete ter postal tretji strelec tekme. K svoji statistiki je dodal še 1 blokado in 4 izgubljene žoge.

Več točk od Dragiča sta zabila Whiteside s 23 točkami, 14 skoki in 4 blokadami ter Wade z 21 točkami. Glavni strelec tekme je bil igralec Atlante Jeff Teague s 26 točkami in 9 podajami.

Tudi Udrihov Memphis izgubil proti Grizlijem
Beno Udrih je v dresu Memphisa zabil 6 točk, trikrat podal, ukradel 1 žogo, 3 je izgubil. Z razdalje je dvakrat zgrešil za 3 točke. Grizliji so si z dobro igro priigrali tretjo zmago v sezoni in se tako pobrali po prejšnjem sramotnem porazu za 50 točk proti Golden State Warriorsom.

Bolečine v vratu so preprečile igralcu Gasolu, da bi igral tudi v drugem polčasu. Za Memphis je največ točk dosegel Randolph, ki je zabil 20 točk in dodal še 11 skokov.

Stanje v ligi NBA
Na vzhodu je na vrhu ekipa Toronto Raptors, ki je dosegla že četrto zaporedno zmago in premagala moštvo Dallas Mavericks s 102 : 91. Z dna lestvice pa se je dvignila ekipa Orlando Magics, ki je premagala igralce New Orleans Pelicans. Najslabši ekipi brez zmage sta Philadelphia Sixers in Brooklyn Nets.

Na zahodni strani lige NBA največje razočaranje ostajajo igralci LA Lakers, ki jim je moštvo Denver Nugets zadalo že četrti poraz.

M. P., STA