fbpx

[Video] Dragić poskrbel za akcijo tekme

Ob odsotnosti Wada in Dragića, je tokrat zablestel Beno Udrih (desno). Foto: epa

Beno Udrih in Goran Dragić sta sodelovala pri veličastnem preobratu svojega Miamija. Njun klub je po podaljšku namreč premagal Indiano s 103 : 100, potem ko je med tekmo zaostajal že za kar 18 točk. Za najlepšo akcijo na tekmi je poskrbel Dragić, ki je podal za izjemno zabijanje.

Slovenska naveza se tokrat ni izkazala, sta pa zato toliko bolj blestela Dwyane Wade (27 točk) in Chris Bosh (31 točk), ki sta Indiani skupaj natresla kar 58 točk. Junak tekme je bil sicer Wade, ki je s košom v zadnji sekundi izsilil podaljšek.

Dragić skupaj z Wadom poskrbel za najlepšo akcijo na tekmi
Čeprav ni blestel z dobro igro, pa je Goran Dragić v navezi z Wadom poskrbel za najlepšo akcijo na tekmi. Fant iz Kosez je s sredine igrišča podal proti Wadu, ki je atraktivno zabil na “alley-oop”. Dragić je na parketu preživel 39 minut in prispeval 13 točk (met iz igre 6/12). V svojo statistiko je vpisal še 5 skokov in 4 podaje, pa tudi 5 izgubljenih žog in 5 prekrškov. Beno Udrih je igral 8 minut in ob treh zgrešenih metih iz igre ni dosegel točke, je pa vpisal 2 skoka in 2 podaji.

Najlepša akcija na tekmi

R. V.