fbpx

Šok na EP v nogometu!

Foto: epa

Grozno dogajanje, ki smo mu bili nedavno priča na Evropskem prvenstvu v nogometu v tekmi med Danci in Finci, nas je vse pustilo brez besed. Christian Eriksen, danski reprezentant se je namreč iznenada zgrudil na tla zelenice. Eden najboljših danskih reprezentantov je star 29 let.

Še vedno čakamo na več informacij, a stanje je zelo resno, saj so ga morali oživljati. Vse več informacij prihaja o napadu srca.

Po neuradnih podatkih naj bi Eriksen prišel k zavesti. Tekma se nadaljuje na željo igralcev. Za to so se odločili zavoljo nesrečnega igralca, ki je končal na zdravljenju v lokalni bolnišnici. Na srečo je pri zavesti in govori, kar nas neizmerno veseli.

Foto: Printscreen

Velik poklon pa si zasluži tudi soigralec Simon Kjaer, saj je poskrbel, da se njegov soigralec ne bi z jezikom zadušil in, da so soigralci obkrožili Eriksena in reševalce, da mediji niso mogli snemat dogajanja in s tem pomagal nogometaševi ženi, da ji je bilo lažje. Niti predstavljati si ne moremo, kakšen pekel je v tistih trenutkih preživljala. Še huje bi bilo, če bi dogajanje spremljala na velikem platnu.

Foto: epa

Portal-OS