fbpx

Handanović z Interjem podaljšal do 2019

Handanović je pogodbo z Interjem podaljšal do leta 2019 (foto: twitter).

Nekdanji slovenski reprezentančni vratar je z Interjem podaljšal pogodbo do leta 2019. S tem je konec ugibanj o nadaljnji usodi prvega vratarja ‘Nerazzurrov’. Handanović se je po tekmi z Ukrajino odločil za slovo od slovenske reprezentance.

Eden najboljših vratarjev na svetu Samir Handanović je danes podaljšal svojo pogodbo z Interjem do konca sezone 2018/2019. Potem ko je nekdanji reprezentančni vratar kolebal s podpisom pogodbe, je vodstvo milanskega kluba naznanilo, da bo ‘Handa’ njihova vrata branil še nadaljnje tri sezone in pol.

Poleti je bil na pragu Uniteda
Letos poleti se je o slovenskem vratarju govorilo v povezavi z njegovim odhodom v Manchester United, kjer bi zamenjal Davida de Geo, ki bi moral odditi v Real Madrid. Toda na koncu je vse skupaj padlo v vodo. Že poleti je Handanovićev agent Federico Pastorello dejal, da bo nekdanji član Domžal, Zagorja, Udineseja, Trevisa, Lazia in Rimina podaljšal pogodbo s črno-modrimi. Glede na to, da bo po izteku pogodbe Handanović še relativno mlad za vratarja (34 let), to skoraj zagotovo ne bo njegova zadnja pogodba.

R. V.