fbpx

Hude obtožbe na račun Ibrahimovića, da je bil dopingiran!

Ibrahimović naj bi bil v obdobju, ko je igral za Juventus podvržen dopingu (foto: EPA).

Ulf Karlsson  -nekdanji zdravnik švedske reprezentance – je zanetil pravi vihar, s svojo izjavo je namreč obtožil Zlatana Ibrahimovića, trenutno enega izmed najboljših nogometašev, da se je pred leti, ko je igral še za Juventus, dopingiral. 

Kot strela z jasnega je udarila novica o izkušenem napadalcu, ki si kruh trenutno služi v Franciji pri PSG-ju. Za zdravnika Ulfa Karlssona je Ibrahimovićev nagel fizični razvoj pred leti sumljiv, zato ne vidi drugih možnosti kot to, da je bil podvržen dopingu.

Kako bo tokratno resno obtožbo prenesel sicer šaljivi Ibrahimović?
“Zlatan je v zgolj šestih mesecih pri Juventusu pridobil deset kilogramov. Mislim, da je bilo to zaradi dopinga. Vsaj tako si mislim jaz,” je svoje mnenje za švedski časnik SportBladet povedal Karlsson, ki je za enako dejanje obtožil še enega Šveda Albina Ekdala. “Tudi Ekdal je bil najbrž dopingiran, saj je v svojem času pri Juventusu pridobil osem kilogramov.” Zlatan Ibrahimović, ki je sicer med letoma 2004 in 2006 igral za Juventus, se na hude obtožbe še ni odzval. Marsikoga seveda zanima, kako se bo odzval 34-letni napadalec, ki je znan predvsem po svojih šaljivih in neposrednih izjavah, vendar je za spremembo tokrat tematika veliko bolj resna. Jasno pa je predvsem to, da je tisti, ki je na kakršenkoli način kdaj izval Ibrahimovića, ponavadi potegnil krajšo.

G. V.