fbpx

Igrala nosečo žensko, da bi na stadion lahko prinesla pirotehniko

Ženska se je pretvarjala, da je noseča in s tem želela prinesti pirotehniko na stadion (foto: facebook).

Iz Mehike prihaja zelo zanimiva, morda celo neverjetna navijaška zgodba, v kateri glavno vlogo igra zelo iznajdljiva ženska. Zelo goreča navijačica, ki pa je bila s strani policije na koncu vendarle pridržana, ker je bila zaradi svojega lažnivega nosečniškega trebuha preveč sumljiva.

Naime je navijačica Chivasa, ki se je skupaj s svojimi prijatelji odpravila na gostujočo tekmo proti Americi. Vendar je ni dočakala, saj jo je prej prijela policija zaradi njenega iznajdljivega početja, ki pa ni ostalo neopaženo.

Preveč sumljiv nosečniški trebuh
Naime je imela namero obvarovati svoje prijatelje in tako sama želela pretihotapiti vsa pirotehnična sredstva na stadion, in sicer z idejo, da je noseča. Vendar je bil njen namišljeni trebuh preveč sumljiv, zato se je njen podvig končal neslavno. Pod dres si je zatlačila prevelik vzglavnik, v njem pa je bilo pirotehnike za celoten navijaški sektor. Navidezno noseča ženska je bila razkrita. Po podrobnejšem pregledu pa je policija pri njej našla in zasegla večje število nedovoljenih pirotehničnih sredstev, s katerimi bi lahko na tribuni uprizorila pravi šov.

Policija je pri ženski zasegla večjo količino pirotehničnih sredstev (foto: facebook).

Policija je pri ženski zasegla večjo količino pirotehničnih sredstev (foto: Facebook).

G. V.