fbpx

Jan Oblak podaljšal zvestobo Atleticu

Jan Oblak je podaljšal pogodbo do leta 2021 (foto: twitter).

Slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak je danes pogodbo z Atletico Madridom podaljšal do leta 2021. S predstavami v letošnji sezoni je enostavno navduševal, kljub svoji mladosti pa je eden izmed najboljših vratarjev na svetu.

Mladi 23-letnik Jan Oblak je s svojimi predstavami letos navdušil in tako prepričal vodilne v klubu, da so z njim podaljšali pogodbo do leta 2021. Tako še naprej ostaja na stadionu Vicente Calderon, kar so potrdili tudi na uradni spletni strani kluba.

Nagrada za odlične predstave
Jan Oblak je dobil nagrado za dosedanje odlično opravljeno delo v vratih Atletico Madrida. Vratar, ki je v španski La Ligi prejel daleč najmanj zadetkov – samo 11 – je danes podaljšal svojo pogodbo z rdeče-belimi do leta 2021. Tako so se pri trenutno drugouvrščeni ekipi prvenstva tudi dobro zavarovali pred morebitnimi snubci iz tujine. Nogometaš, ki je svojo kariero začel v Olimpiji, je na dosedanjih 29 tekmah mrežo ohranil nedotaknjeno kar 18-krat. Reprezentančni vratar, ki pa v dresu Slovenije še ni dobil prave priložnosti, je svojo pogodbo podaljšal za eno leto, saj ga je stara s klubom vezala do leta 2020.

G. V.