Jaromir Jagr: “Navijači me hočejo ubiti!”

Jaromir Jagr pravi, da ga hočejo navijači 'ubiti' (foto: twitter).

Češki hokejist Jaromir Jagr je po zadnji tekmi dejal: “Mislim, da me navijači ne marajo, pravzaprav mislim, da me hočejo ubiti.” S tem je imel zvezdnik lige NHL v mislih glasovanje za All-stars tekmo, za katero so ga navijači izbrali, čeprav jih je prosil, da naj zanj ne glasujejo, ker je star in ne bi zmogel igre 3 : 3.

Četrti najboljši strelec lige NHL vse časov Jaromir Jagr je pred časom navijače pozval, naj ne glasujejo zanj v glasovanju za All-stars tekmo. Kljub njegovi prošnji so ga navijači seveda izbrali. Na ta račun se je je hokejist Floride pošalil, da ga želijo navijači ubiti, ker želijo, da pri 43 letih igra hokej 3 : 3.

Navijači ga želijo (ubiti)
Čeh, ki za Brettom Hullom, ki je tretji strelec lige NHL vseh časov, zaostaja le še za šest golov, je kljub svojim 43 letom še vedno eden najboljših hokejistov na svetu. Tega se zelo dobro zavedajo tudi navijači, ki si Jagra želijo videti na tekmi zvezd, ki bo 31. januarja v Nashvillu. To ve tudi češki veteran, ki je prek Twitterja navijače že pred Božičem prosil, da naj ne glasujejo zanj.

“Navijači – cenim vaše glasove za All-stars, toda igra 3 na 3 bi me ubila in nočem še umreti. Hvala za razumevanje. Sem prestar,” je zapisal Čeh, čigar zapis pa je seveda naletel na gluha ušesa, saj so ga navijači izbrali kot enega izmed štirih kapetanov za tekmo vseh zvezd. Poleg njega so to še Patrick Kane, Aleksander Ovečkin in John Scott. Jaromir Jagr je po zadnji tekmi tudi komentiral izbor navijačev, ki so ga izbrali za kapetana Atlantske skupine. “Prosil sem, da naj ne glasujejo zame, a niso poslušali. Mislim, da me ne marajo, pravzaprav mislim, da me hočejo celo ubiti,” je svoj izbor na tekmo hudomušno komentiral Jaromir Jagr.

Na letošnji tekmi zvezd ne bo edinega Slovenca v ligi NHL – Anžeta Kopitarja.

R. V.