Je lepa Hrvatica očarala enega najboljših nogometašev na svetu? To je povedala o njunem razmerju

Nogometašica Ana Maria Marković in brazilski nogometni zvezdnik Neymar (Foto: Instagram)

Ko človek sprva ugleda Hrvatico Ano Mario Marković, morda pomisli, da gre za manekenko. Lepotica je v resnici uspešna športnica in članica hrvaške nogometne reprezentance. Njena lepota pa je očitno očarala celo svetovno nogometno zvezdo Neymarja. 

Ana Maria Marković, ki trenutno zastopa barve švicarskega kluba Grasshoppers, je čez noč postala zvezda družabnih omrežij. Če je imela na začetku leta na svojem Instagramu približno 70 tisoč sledilcev, se je število sedaj povzpelo do milijona.

Ana Maria Marković (Foto: Instagram)

Njena lepota je očitno vzbudila pozornost brazilskega zvezdnika Neymarja. V intervjuju za časopis 20Minuten, kjer je spregovorila o svoji karieri in zasebnem življenju, je priznala, da ji Neymar sledi, všečkal ji je kar nekaj fotografij, povrhu vsega pa ji je poslal tudi zasebno sporočilo.

Foto: Instagram

“Seveda sem v stiku z ostalimi nogometaši, saj se ukvarjamo z istim poslom,” je poudarila in dodala, da je nogometni zvezdnik Neymar res izjemen nogometaš. Priznala je, da si z njim dopisuje, a, kot pravi, le o nogometu. Upa, da ji ga bo uspelo prepričati, da bi podprl ženski nogomet in da bi lahko na račun svoje slave in dosega, ki ga ima na družbenih omrežjih, temu primerno prispeval k popularizaciji ženskega nogometa.

Foto: Instagram

Nogometašica, ki trenutno igra za švicarski klub, priznava, da je imela ponudbe za igranje tudi iz klubov angleške ženske Superlige in nemške Bundeslige. Pravi, da je bila njena odločitev prava. V prihodnosti pa bi jo najbolj zanimal odhod v Anglijo.

Sara Kovač