fbpx

Je Michael Schumacher res umrl? Sin ni prišel na dirko, ker naj bi bile očetu štete ure

Se je življenje Michaela Schumacherja že končalo? (foto: epa).

Že nekaj časa je zdravstveno stanje Michaela Schumacherja zavito v tančico skrivnosti, a zdi se, da so nekdanjemu svetovnemu prvaku formule 1 štete ure. Njegov sin Mick bi moral danes voziti na dirki formule 4, a Michaelovega sina in njegove celotne ekipe ni bilo na dirko, ker …

Nekatere informacije, ki smo jih dobili, pravijo, da so Michaelu Schumacherju štete ure, pojavljajo pa se namigovanja, da se je življenje Michaela Schumacherja končalo. Uradne potrditve sicer ni, toda naši viri so nam prišepnili, da ekipa Prema Powerteam, ki tekmuje v formuli 4 in zanjo vozi Michaelov sin Mick, na dirko ni prišla, ker je stanje Michaela Schumacherja zelo kritično.

Micka Schumacherja in celotne ekipe Preme, za katero vozi Michaelov sin, ni bilo na dirko, ker naj bi bile Michaelu Schumacherju štete ure (foto: epa).

Micka Schumacherja in celotne ekipe Preme, za katero vozi Michaelov sin, ni bilo na dirko, ker naj bi bile Michaelu Schumacherju štete ure (foto: epa).

Je Michael Schumacher že umrl?
To, da bi sin izpustil tekmo, se do zdaj še ni zgodilo, tako da je to zgolj potrditev naših informacij, da je z Michaelom Schumacherjem nekaj hudo narobe. Uradne potrditve o njegovi smrti ni, prav tako nam tega tudi naš vir ni mogel stoodstotno potrditi, saj je stanje Michaelovega stanja ena najbolj varovanih skrivnosti.

Zbiramo in čakamo nove informacije. Več sledi …

R. V.