fbpx

Jezni navijač pljunil Messija, ta mu je odgovoril z udarcem

Foto: STA

Zvezdnik Barcelone Lionel Messi se je na letališču v Tokiu pred vrnitvijo v katalonsko prestolnico zapletel v incident z argentinskimi navijači. Slavnega nogometaša je pričakala skupina navijačev River Platea, eden od njih je Messija pljunil, zvezdnik pa mu je odgovoril z udarcem.

Čeprav je Argentinec, je Messi med navijači River Platea postal precej osovražen, potem ko je Barcelona v finalu nogometnega klubskega svetovnega prvenstva s 3 : 0 premagala njihov klub. Najbolj razjarjeni navijači kluba so sorojaka pričakali na letališču Narita ter ga pred vkrcanjem na letalo, pred varnostno kontrolo in kontrolo potnih listov, začeli zmerjati.

Pretep preprečila soigralca, pomagal je tudi trener
Hujši pretep sta po poročanju časnika AS preprečila Messijeva soigralca Javier Mascherano in Luis Suarez ter trener Barcelone Luis Enrique, ki so vskočili vmes ter pravočasno obvladali Messija, preden bi se predrznega navijača, ki ga je pljunil, še temeljiteje lotil s pestmi.

Katalonski Mundo Deportivo sicer trdi, da je bil incident hitro pozabljen, saj je bil Messi hitro dobre volje, nasmejan in dobro razpoložen. Tarča zbadljivk je bil tudi Mascherano kot nekdanji igralec Riverja, ki je menda, kot so mu očitali navijači, “pozabil na svoj izvor”.

N. K., STA