Komedija v Zavrču se nadaljuje: Novi trener je postal Slavko Matić

Slavko Matić bo še drugič letos postal trener Zavrča (foto: FC Koper).

V Zavrču se je zgodila nova sprememba na trenerskem stolčku, od katerega se je moral že drugič posloviti Ivica Solomun. Novi-stari trener pa je postal Slavko Matić, ki je letos več kot uspešno vodil Zavrč, se nato preselil v Koper, od koder pa je bil pred kratkim odpuščen.

Včerajšnji poraz Zavrča proti Kopru je bil usoden za trenerja Ivico Solomuna. Miran Vuk, alfa in omega kluba, ki skrbi za vse številne menjave v klubu, pa je kot novega trenerja pripeljal Slavka Matića.

Trenerji se menjajo kot za šalo, vendar obrazi ostajajo isti
Ivica Solomun je moral s svojim odhodom plačati davek, ker ekipi iz Haloz v spomladanskem delu sezone nikakor ne gre tako, kot so si to zadali pred začetkom. Dva remija in poraza ter samo ena zmaga je manj od tega, kar je s popolnoma prenovljeno ekipo pričakoval Miran Vuk. Na zadnji tekmi proti Kopru sta bila usodna predvsem zadetka nekdanjega člana Zavrča Tonija Datkovića. Glede na to, kako hitro se pri Zavrču menjavajo trenerji, lahko tudi v prihodnje na klopi Haložanov še kdaj pričakujemo Ivico Solomuna, ki tja sede ponavadi takrat, ko Vuk pri roki nima primernega trenerja. Slavko Matić je stari znanec Zavrća, ki je moral zaradi slabih rezultatov pred kratkim zapustiti klop Kopra. Ko je služboval še v Zavrču, je pustil odličen vtis, saj ni doživel niti enega poraza, na kolena pa je spravil tako Olimpijo kot tudi Maribor, s katerim se bodo Haložani pomerili v sredo.

G.V.