fbpx

Maribor se še naprej krepi

Valon Ahmedi se je iz Celja preselil v Maribor (foto: facebook).

Maribor v boju za naslov državnih prvakov še naprej krepi igralski kader. Tokrat je športni direktor Maribora Zlatko Zahovič v klub pripeljal branilca Denisa Šmeja ter vezista Valona Ahmedija. Z Mariborčani sta podpisala pogodbi do leta 2019.

Aktualnim državnim prvakom, ki so v ponedeljek začeli s pripravami na spomladanski del sezone, sta se pridružila nova nogometaša. Denis Šme in Valon Ahmedi bosta zaostrila konkurenco v vijoličasti ekipi, ki je že tako ali tako velika.
Denis Šme je pomembna okrepitev za Maribor na položaju centralnega branilca (foto: facebook).

Denis Šme je pomembna okrepitev za Maribor na položaju centralnega branilca (foto: facebook).

Tretji, ki je iz Kopra prišel pozimi
Od štirih novincev v vijoličastem dresu je po Mateju Palčiču in Amarju Rahmanoviću Denis Šme postal tretji igralec iz Kopra, ki je v zimskem prestopnem roku okrepil ekipo aktualnih državnih prvakov. 21-letni branilec je vrste obalnega prvoligaša zapustil že novembra, tako da je v Maribor prišel kot prost igralec. Še kako pomembna okrepitev bo Denis Šme za Maribor, saj so vijoličasti ravno na tem položaju najtanjši. Mladi slovenski reprezentant je podpisal pogodbo z Mariborom do konca leta 2019.

Zaspani Ahmedi zaostruje konkurenco na sredini
Nov obraz v vijoličastem dresu Valon Ahmedi je zagotovo vsaj nekoliko presenetljiva poteza vodilnih v klubu. Morda pa je Zlatko Zahovič odkril nov neizklesan diamant, ki bo v dresu Maribora še navduševal. Za 21-letnim vezistom niso ravno najlepši časi, saj v letošnji sezoni v dresu Celja ni ravno blestel. Albanec z italijanskim potnim listom ima ogromno talenta in potenciala, ki ga je v začetku lanske sezone, ko je bil v Celju eden izmed ključnih igralcev, tudi pokazal. Vse od poškodbe dalje pa ni več igral na najvišjem nivoju.
G. V.