fbpx

Miha Zarabec podaljšal pogodbo s Celjem do 2018

Foto: A.D.

Vodstvo rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško je podaljšalo sodelovanje z organizatorjem igre Miho Zarabcem za nadaljni dve leti. S tem je praktično že oblikovana ekipa za prihodnjo sezono, ki jo bo še naprej vodil Branko Tamše. 

“Rad bi se zahvalil klubu, do zdaj smo sodelovali izjemno korektno. S skupnimi močmi lahko naredimo še korak višje, vseeno pa ne želim karkoli napovedovati. V zadnjem času smo imeli nekaj težav s poškodbami, a igralci se počasi vračamo v tekmovalni pogon in prepričan sem, da je pred nami lepa prihodnost,” je podaljšanje pogodbe komentiral Miha Zarabec.

Podpis pogodbe Zarabčev osebni cilj
Ob podaljšanju pogodbe je Zarabec za STA še dodal: “Ko sem pred dvema letoma podpisal za celjsko ekipo, sem o njej razmišljal kot o vmesni stopnički, a sem kmalu spoznal, da je bivanje in igranje v Celju ena najvišjih stopničk v moji karieri. S podpisom nove pogodbe sem izpolnil enega od svojih ciljev, zdaj pa moramo s skupnimi močmi izpolniti še tistega na igrišču.” 

Zadovoljen tudi trener Tamše
S podaljšanjem pogodbe Zarabca pa se je skoraj v celoti oblikovala tudi ekipa za sezono 2016/2017. Trener je ob tem izrazil svoje zadovoljstvo: ”To je vsekakor pohvala za celoten klub. To je tudi pohvala za delo, ki ga opravljamo, hkrati pa tudi obveza za naprej, saj si želimo narediti še kakšen korak višje. Ob tem se zavedamo, da se je potrebno dokazovati iz dneva v dan in gledati iz tekme v tekmo,” je povedal Branko Tamše.

Rokometaše Celja v teh dneh čakata pomembni tekmi evropske lige prvakov. Že v nedeljo bodo gostili madžarski Veszprem, konec novembra pa v Celje prihaja še nemški Kiel.

M. G., STA