fbpx

Mladi Gašper o rekorderju Verstappnu, s katerim sta skupaj dirkala

Gašper Mihevc o svojem nekdanjem sotekmovalcu Maxu Verstappnu: "Je zelo preprost."

Max Verstappen je dobil zadnjo dirko formule 1 in tako postal najmlajši zmagovalec v zgodovini tega športa. Po besedah mladega, obetavnega Gašperja Mihevca, ki je z Nizozemcem skupaj dirkal in treniral, to zagotovo ni bila zadnja zmaga nadarjenega in talentiranega Verstappna.

Gašper Mihevc je trenutno najbolj nadarjen slovenski dirkač, ki si nekoč prav tako želi nastopiti v formuli ena, a je pot do tja še dolga. Letos naj bi se dijak gimnazije Poljane premierno preizkusil v formuli 4, njegov cilj pa je seveda dirkati v bolidu katerega izmed moštev v formuli 1.

Mihevc o Maxu Verstappnu: “Je zelo preprost fant.”
Gašper je z Nizozemcem skupaj dirkal leta 2013, a je Max Verstappen nekoliko starejši od Ljubljančana in je tako kaj kmalu presedlal v višji rang, že takrat pa je bilo nemogoče zgrešiti njegov talent, je za Novo24tv povedal obetavni Ljubljančan. “Ima talent, kar se je pokazalo tudi na zadnji tekmi, ko je ubranil napade Ferrarija. Zagotovo bo letos še zmagal na kaki dirki, osvojil pa bo tudi kakšen naslov,” je svetlo prihodnost Verstappnu napovedal njegov nekdanji sotekmovalec Gašper Mihevc, ki bo z nekaj sreče morda nekoč spet bil bitke z odličnim Nizozemcem.

Gašper Mihevc o Maxu Verstappnu:

Potem ko je z 18 leti in 227 dnevi postal najmlajši zmagovalec dirke v Formuli ena, bo Nizozemec svoj talent ponovno poizkušal pokazati ta vikend, ko je v Monte Carlu na sporedu šesta dirka letošnje sezone.

R. V.