fbpx

Mladi hokejisti že zapravili možnost za napredovanje

Mladi risi so zapravili že skoraj vse možnosti za napredovanje (foto: twitter).

Mlada slovenska hokejska reprezentanca je bolj ali manj že zapravila možnosti za napredovanje v divizijo 1 B. Po porazu v podaljšku na prvi tekmi proti Veliki Britaniji so mladi hokejisti včeraj doživeli še poraz proti Franciji.

Potem ko so naši mladi hokejisti proti Veliki Britaniji nesrečno izgubili v podaljšku, pa tokrat proti ‘galskim petelinom’ niso imeli nikakršnih možnosti. Mladi risi so se v zaostanku znašli že v četrti minuti, nato pa se Francozom niso uspeli več resneje upreti. Na koncu so doživeli poraz z 1 : 4.

Še dobro da ne morejo izpasti
Potem ko so še lani igrali v diviziji 1 A, iz katere so na koncu nesrečno izpadli, so letošnje prvenstvo v nižjem rangu začeli zelo slabo. Zaenkrat so na zadnjem, petem mestu in to kljub odigrani tekmi več. Sreča za mlado reprezentanco je vendarle ta, da letos ne morejo izpasti, saj bo izpadla reprezentanca Japonske, ki ni pripotovala na prvenstvo.

Našo mlado reprezentanco čakata še dve terkmi. Jutri se bodo pomerili s Poljaki, v petek pa jih čaka še zadnja tekma prvenstva, ko jim bo nasproti stala reprezentanca Ukrajine.

R. V.