fbpx

“Nerodno sem se izrazil. Od Akrapoviča sem želel le 500 ali 1000 evrov, ne 500 tisoč.”

Bogomir Gajser (foto: sta).

“Nerodno sem se izrazil. Od Akrapoviča sem želel le 500 ali 1000 evrov,” nam je v ponovnem pogovoru povedal Bogomir Gajser, ki se nam je oglasil, tik preden sta iz Latvije, kjer je Tim dobil četrto dirko v letošnji sezoni, poletela nazaj v domovino. 

V sobotni oddaji Športni 1 na 1, ko smo gostili Bogomirja Gajserja, smo se dotaknili tudi njegovih izkušenj s slovenskimi podjetniki. Z očetom Tima Gajserja smo govorili o podjetju Akrapovič, ki izdeluje izpušne sisteme – v oddaji na Novi24TV ter v pisanem intervjuju, ki ste ga lahko prebrali na tem mestu, je bilo rečeno in napisano, da je oče Gajser takrat od podjetja Akrapovič želel 500.000 evrov, toda šlo je za nerodno izrečeno poved.

“500 ali 1000 evrov, ne 500.000 evrov”
V oddaji smo z Bogomirjem Gajserjem spregovorili o njegovi izkušnji s podjetjem Akrapovič, ki – po besedah Gaserja – takrat ni želelo prisluhniti njegovim željam in prošnjam po finančni pomočo ter sponzoriranju Tima. “Če bi mi takrat dali 500 ali 1000 evrov, bi mi 100-odstotno sodelovali,” je v intervjuju za našo televizijo povedal starejši Gajser, ki je kasneje uvidel, da se je malce nerodno izrazil. “500 ali 1000 evrov, ne 500.000 evrov, sem želel od Akrapoviča, pa bi danes zagotovo sodelovali,” je povedal Bogomir Gajser, ki se danes skupaj s sinom Timom vrača domov v Pečke, kjer si bosta po zmagi v Latviji oba malce odpočila, potem pa najboljšega slovenskega motokrosista čaka nova dirka – tokrat se najboljši motokrosisti selijo v nemški Teutschenthal.

Rok Virag