fbpx

Nova medalja na MOI, Meta Hrovat bronasta

Meta Hrovat se je v slalomu veselila bronaste medalje (foto: facebook)

Po zlati medalji na ekipni tekmi smučarskih skakalcev je za še lepši četrtek poskrbela alpska smučarka Meta Hrovat. Potem ko jih je na veleslalomu za las zgrešila, ji je v slalomu tokrat uspel preboj na stopničke, kjer se je okitila z bronasto medaljo.

Potem ko je imela na veleslalomu ogromno smole, se je Meti Hrovat tokrat le uspelo prebiti do bronaste medalje. V torek stotinke niso bile na strani naše mlade smučarke, danes pa je imela več sreče in je končala na 3. mestu.

Kljub velikemu zaostanku bronasta medalja dobra popotnica za naprej
Peto medaljo za Slovenijo na mladinskih olimpijskih igrah v Lillehammerju je osvojila Meta Hrovat. Alpska smučarka je v slalomu osvojila 3. mesto in bronasto medaljo. Daleč najboljša je bila Švicarka Aline Danioth, ki je imela pred drugouvrščeno Kanadčanko Ali Nullmeyer kar sekundo in 59 stotink prednosti. Še veliko več je zaostala naša mlada smučarka Meta Hrovat, ki je tekmo končala z 2 sekundama in 65 stotinkami zaostanka. Velik zaostanek pa mladi smučarki veselja ob misli na bronasto medaljo zagotovo ne bo pokvaril.

Podelitev @metaahrovat @lillehammer2016 #iLoveYOG #winners #skiing

A post shared by Slovenia Olympic Team (@sloveniaolympicteam) on

G. V.