fbpx

Novaković tik pred podpisom pogodbe z Olimpijo

Milivoje Novaković naj bi kmalu postal novi član Olimpije (foto: epa).

Milivoje Novaković in ljubljanska Olimpija naj bi bila tik pred podpisom pogodbe. Slovenski reprezentant naj bi se vendarle odločil in po dolgih pogajanjih vendarle pristal in podpisal novo pogodbo s trenutno vodilno ekipo državnega prvenstva.

Saga o tem kje bo izkušeni Milivoje Novaković nadaljeval svojo športno kariero se je vlekla izjemno dolgo. V Ljubljani so si še kako želeli v svoje vrste pripeljati izkušenega napadalca kova Novaković, ki je v zadnjih letih igral na Japonskem. Sedaj pa bo kot prost igralec najbrž postal član Olimpije.

Dolga poganja, zdaj je vendarle pred podpisom
36-letni Ljubljančan, ki je v zadnjih letih zadetke zabijal na Japonskem, bi bil še kako dobrodošel v Olimpiji, kjer si ga želi videti predvsem prvi mož zeleno-belih Milan Mandarić. Kdaj bo izkušeni slovenski reprezentant oblekel dres Olimpije je zgolj samo še vprašanje minut. Pogajanja z upravo kluba so potekala izjemno dolgo, skoraj mesec dni se že vlečejo vprašanja, kje bo priljubljeni napadalec nadaljeval kariero. Nogometaš, ki je igral tudi v nemški Bundesligi je imel na mizi tudi kar nekaj ponudb s tujine, ki pa naj bi jih zaradi Olimpije zavrnil. Trenutno je Novaković prost igralec, zato bi se Olimpiji lahko pridružil brez odškodnine.

“Novagol” bi zaostril konkurenco v napadu
Marko Nikolić, Blessing Eleke, Nejc Vidmar in Julius Wobay. Vse to so novi obrazi pri jesenskih prvakih, ki pa naj bi kmalu dobili še enega člana v napadu pod katerim se skriva izjemna zgodovina in statistika. Novaković je seveda izkušeni napadalec, ki bi še kako znal zaostriti konkurenco v napadu, ki je že tako ali tako velika. V Olimpijo seveda ni prišel zato, da bo sedel na klopi ampak bo s svojimi dragocenimi izkušnjami pomagal vodilni ekipi prvenstva priti do naslova po dolgih letih čakanja.

G.V.