fbpx

Olimpija brez Ontivera, a z novim trenerjem

Lucas Ontivero zapušča Olimpijo (foto: facebook).

Olimpija, ki jutri začenja priprave na spomladanski del sezone, je ostala brez argentinskega krilnega napadalca Lucasa Ontivera. Pri jesenskih prvakih ostaja še naprej ogromno vprašanj, eno izmed njih naj bi bilo rešeno danes, ko bo znan novi trener.

Po najboljšem strelcu Andražu Šporarju in trenerju Marijanu Pušniku zapušča Olimpijo še tretji član, in to je Argentinec Lucas Elias Ontivero, ki se vrača v Galatasaray. Konec lanskega leta se je končala posoja mladega 21-letnega nogometaša, ki vodilnih v klubu očitno ni navdušil. Eden izmed razlogov, zakaj ni ostal v Ljubljani, pa je zagotovo tudi visoka cena (okoli pol milijona evrov), ki bi jo Olimpija morala plačati Galatasarayu.

Dober začetek in štirje goli
Ontivero je svoje popotovanje pri Olimpiji dobro začel. Na tretji tekmi je dosegel celo 2 zadetka in s tem poskrbel, da se je o njem tudi govorilo. Resda se je izkazal z nekaj dobrimi potezami, vendar na večjih tekmah Argentinca nismo videli. Na enajstih srečanjih je dosegel 4 zadetke ter vpisal 1 asistenco.

Že danes pa Olimpija začenja priprave na nadaljevanje sezone. Ob 10:30 je na sporedu tudi tiskovna konferenca, kjer naj bi vodilni možje jesenskega prvaka predstavili novega trenerja.

G. V.