fbpx

Planiški praznik v soboto že razprodan …

Sobotna ekipna tekma pod Poncami je že razprodana (foto: facebook).

Včeraj je bila prodana še zadnja vstopnica za sobotno ekipno tekmo na zaključku svetovnega pokala v smučarskih skokih. Praznik pod Poncami bo tudi letos pritegnil številne gledalce, zaradi uspehov naših orlov pa je povpraševanje po kartah še toliko večje.

Planiški praznik se bo sicer začel že v četrtek, ko bodo na sporedu kvalifikacije. Posamični tekmi bosta nato na sporedu v petek in nedeljo, ko bo okronan tudi zmagovalec svetovnega pokala v smučarskih skokih, ekipna tekma, ki pa je že razprodana, pa bo na sporedu v soboto.

Jutri ne spreglejte:           Športni intervju tokrat nekoliko drugače:                                                                                                   naš gost bo domači župnik bratov Prevc, gospod Damjan Prošt.

Kaj vam še preostane, če ste ostali brez karte za sobotno tekmo?
S Smučarske zveze Slovenije so sporočili, da so mesec in pol pred velikim finalom svetovnega pokala prodali vse karte za stojišča, toda nekaj kart za tribune in za klube je še mogoče dobiti, za preostale dni pa je vstopnic še dovolj. Za veliki nedeljski zaključek je tako na voljo še 8.000 vstopnic, medtem ko je dovolj vstopnic na voljo še za četrtkove kvalifikacije ter petkovo posamično tekmo.

Svetovni pokal v smučarskih skokih se ta konec tedna nadaljuje v Oslu na Norveškem, kjer so na Holmenkollnu danes na sporedu kvalifikacije za jutrišnjo tekmo.

R. V.