fbpx

[VIDEO] Poglejte, kako je Tim Gajser do solz ganjenemu fantu uresničil življenjske sanje

Tako je Tim Gajser mlademu Benjaminu usresničil življenjske sanje (foto: Nova24tv)

Tim Gajser, veliki zmagovalec zadnje dirke razreda MXGP v motokrosu, je ne le odličen športnik in šampion, ampak je tudi – in predvsem – zelo velik človek. 19-letni fant, ki je svetovna zvezda, kljub vsem uspehom in rekordom v prvi vrsti še vedno ostaja preprost in skromen fant. Tokrat je s svojim motorjem malo naokoli popeljal mladega Benjamina – in s tem do solz ganjenemu mladeniču uresničil življenjske sanje.

Za Benjamina je bil četrtkov dan kot vsak drug in mladi navdušenec nad Timom Gajserjem ni prav nič čutil, da se bo ta dan srečal s svetovno zvezdo motokrosa. Kaj srečal, vodilni motokrosist elitnega razreda MXGP je mladeniča na svojem motorju, s katerim zmaguje na dirkah, popeljal na krajšo vožnjo.

Pred odhodom v Veliko Britanijo si je vzel čas za uresničitev Benjaminovih življenjskih sanj 
Benjaminova sestra je poskusila srečo in družino Gajser kontaktirala preko Facebooka ter skušala organizirati srečanje s Timom Gajserjem za svojega brata. Oče Bogomir ni dolgo okleval in kmalu je sledilo povabilo mlademu Benjaminu, ki so ga ob prihodu svetovnega prvaka v motokrosu oblile solze. “Presenečenje?” je mladeniča hudomušno povprašal Tim in mladega navijača povabil na krajšo vožnjo po okoliških cestah. Po obveznem fotografiranju je sledila življenjska vožnja Benjamina s svojim idolom. Tokrat mlademu fantu za vožnjo po daljši poti do doma, da bi se lahko peljal mimo Timove hiše, ni bilo potrebno prositi staršev, saj je ga je na pot po vasi zapeljal kar sam Tim Gajser, trenutno najboljši motokrosist sveta

Tim Gajser: “Čutiš neko zadovoljstvo v sebi.”
“Jaz in cela moja družina se vedno z veseljem udeležimo takih stvari, saj ko vidiš take obraze ter ko vidiš, koliko to ljudem pomeni, takrat čutiš neko zadovoljstvo v sebi,” je o še eni v vrsti lepih gest povedal Tim Gajser, medtem ko je Benjamin po vožnji svojega življenja ostal brez besed. Marsikdo bi prav tako kot on ob takih trenutkih ganjenosti ostal brez besed, a tudi mladi Benjamin je lepo vzgojen fant, zato se ni pozabil vsem zahvaliti. Še posebej je seveda hvaležen svoji sestri, kateri se je ta ideja porodila in je bratu tako omogočila nekaj enkratnega. Bolj ali manj brez besed je ostala tudi Benjaminova mama, ki je bila nad gesto velikega šampiona iz Pečk prav tako navdušena.

Zgodba o tem, kako je Tim Gajser mlademu Benjaminu uresničil življenjske sanje:

Tim Gajser je spet navdušil – tako kot zna le on. Bravo Tim, slovenski superšampion!

Rok Virag