fbpx

Poškodba za letošnjo sezono vzela Andraža Šporarja!

Andraž Šporar je že zaključil z letošnjo sezono (foto: facebook).

Odličen napadalec Andraž Šporar, ki je pozimi postal najdražji slovenski nogometaš in je prestopil iz prve slovenske lige v Basel za 2,8 milijona, je danes izvedel žalostno novico. Zaradi poškodbe stopala je namreč z letošnjo sezono že zaključil.

Najbolj vroč nogometaš jesenskega dela prvenstva v slovenski ligi s 17 zadetki se je znašel v neprijetnih težavah. Še preden se je Andraž Šporar sploh nekoliko resneje predstavil v dresu Basla, se je poškodoval.

Dvajset minut za letos in operacija
Šporar je v letošnji sezoni na kateri koli uradni tekmi Basla v spomladanskem delu sezone zbral samo 20 minut v prvenstvu. Že na zadnjih treh tekmah Olimpije ni igral zaradi poškodbe stopala, takrat so mnogi mislili, da je to zgolj izgovor, da Šporar ne igra zaradi velikega prestopa v Basel. Danes pa je Šporar izvedel novico, ki ga je zagotovo šokirala. Bolečina je bil v zadnjih dneh vse hujša, zato je danes prišla informacija, da bo Šporar za letos moral nogometne čevlje postaviti v kot. Danes je že prestal operacijo zaradi vnetja kite. Posledica vsega skupaj naj bi bila strgana vez. Zaradi tega je Šporar z letošnjo sezono že zaključil

G. V.