fbpx

Prevc ni več doma v Dolenji vasi, ampak v Kristalni vasi

V čast Petra Prevca so Dolenj vas preimenovali v Kristalno vas (foto: facebook)

Peter Prevc je po rekordni sezoni opravil večino sprejemov in obveznosti. Včeraj pa je doživel najlepši sprejem, in sicer tistega v domači vasi. Domačini so Dolenjo vas – in to ne prvič – kar preimenovali. Po Dolenji vasi, Olimpijski vasi in Rekordni vasi je Peter Prevc zdaj doma v Kristalni vasi.

Po velikih uspehih pridejo tudi obveznosti, ki so sladke, a za športnike včasih tudi precej naporne. Če je kdaj kakšen intervju ali uradni sprejem morda tudi odveč, pa je za športnike eden najlepših in najbolj dragocenih sprejemov tisti doma. Vedno nasmejani Peter Prevc ga je doživel včeraj, ko so ga v domači (Dolenji) Kristalni vasi pozdravili njegovi prijatelji, sokrajani in najzvestejši navijači.

Rekordna sezona, še en dan obveznosti, nato pa na letalo
Po rekordni in skorajda neponovljivi sezoni Petra Prevca in ostale skakalce danes čakajo še nekatere sponzorske obveznosti, potem pa bo dobitnik velikega kristalnega globusa sedel na letalo ter odletel na več kot zasluženi dopust. Odmor ne bo dolg, saj bo Goran Janus fante zbral že čez približno en mesec.

Evolucija Dolenje vasi (foto: facebook)

Evolucija Dolenje vasi. Foto: Facebook

R. V.