fbpx

Uradno: Pušnik zapušča Olimpijo! Prihaja Stojanović?

Je Marijan Pušnik že vodil zadnjo tekmo Olimpije? (foto: sta)

Sedaj je postalo jasno, da Marijan Pušnik ni več trener Olimpije. Vodstvo kluba in Pušnik sta se namreč sporazumno razšla. Vse skupaj je bilo samo še vprašanje časa, zdaj pa je postalo tudi uradno. Razlogov za prekinitev pogodbe niso navedli.

Razlogov za prekinitev pogodbe s Pušnikom pri Olimpiji niso navedli. So se pa zahvalili dosedanjemu trenerju Olimpije za sodelovanje in zapisali: “G. Pušniku se iskreno zahvaljujemo za vse, kar je storil za klub v minulih šestih mesecih. Njegov doprinos k uspehom Olimpije in trenutnemu prvemu mestu na prvenstveni razpredelnici je več kot očiten. V nadaljevanju trenerske kariere mu želimo veliko sreče in uspehov.”

»Zahvaljujem se predsedniku Milanu Mandariću za izkazano zaupanje, upravi, strokovnemu vodstvu in sodelavcem pa za dobro sodelovanje. Predvsem pa bi se rad zahvalil navijačem za vrnitev na stadion in odlično spodbujanje moštva. Vesel sem, da se klub nahaja na prvem mestu in ima pred najbližjim zasledovalcem tri točke prednosti,« je ob slovesu dejal sedaj že nekdanji trener Olimpije Marijan Pušnik.

Že to, da je včeraj na slavnostno akademijo NZS prišel le športni direktor Rajko Stojić, je bilo malo čudno. Predsednik kluba Milan Mandarić je sicer po zadnji novinarski konferenci zapustil Ljubljano, zanimivo pa je bilo, da na prireditvi ni bilo Marijana Pušnika.

Kdo bo novi trener?
Bo na klop sedel nekdanji selektor Slaviša Stojanović, ki se ga že kar nekaj časa povezuje z Olimpijo?

R. V.