fbpx

[FOTO] Razkrivamo!! Le kaj je počel sam v garderobi?!

... po skoku v 'bojno' opremo' ...

Končal je aktivno hokejsko kariero, napovedal slovo in poslovilno tekmo, toda sredi junija, ko ni v Sloveniji nikjer ledu, je dolgoletni kapetan slovenske hokejske reprezentance oblekel dres z državnim grbom in si nadel drsalke. Ni šlo za kakšno revijalno tekmo, saj je bil Tomaž Razingar tokrat v garderobi sam. No, skoraj sam …

Čez natanko en mesec in dva dni se bo legendarni kapetan slovenske hokejske reprezentance Tomaž Razingar tudi uradno poslovil od ledene ploskve. To bo storil na dobrodelni poslovilni tekmi v Ledeni dvorani na Bledu, kjer bo skupaj s svojimi hokejskimi prijatelji odigral še zadnjo tekmo. “Raza” se je tik pred odhodom na oddih preizkusil še v vlogi manekena in filmskega igralca.

Dobrosrčni Razingar bo pomagal
Tomaž Razingar je bil tako na ledu kot izven njega vedno velik človek in tako bo zaključil tudi svoje zadnje poglavje igralske kariere. 16. julija bo zbral novinarje ter svoje hokejske prijatelje in odigral še svojo zadnjo tekmo. Ne bo pa to zgolj poslovilna tekma, ampak bo hkrati tudi dobrodelna, saj bo šel ves izkupiček od prodaje kart porodnišničnemu oddelku bolnice Jesenice. Po koncu tekme bosta sledila še koncert in dražba dresov – tudi ta izkupiček bo namenjen porodnišničnemu oddelku bolnice Jesenice.

In še vprašanje z začetka članka – kaj je počel Tomaž Razingar v garderobi? Snemal je promocijski video. V prihodnjih dneh vam izdamo, kakšen video. Sedaj pa vam ponujamo nekaj utrinkov s snemanja.

Rok Virag