fbpx

Sramota! Hrvaški navijači kamenjali hišo svojega zvezdnika Rakitića

Ivan Rakitić (foto: epa).

Potem ko je Hrvaška izpadla v osmini finala Eura 2016 – evropskega nogometnega prvenstva, so se nogometaši razšli in s svojimi družinami odšli na oddih. Enako velja tudi za enega izmed zvezdnikov ‘vatrenih’ Ivana Rakitiča, ki se je s svojo ženo in hčerkama odpravil na dopust na otok Ugljan, kjer pa so neznanci napadli njegovo hišo. 

Na srečo se je napad zgodil, ko Ivana Rakitića in njegovih treh dam ni bilo v vili. Dogodek je obravnavala hrvaška policija, nogometaš Barcelone pa se je z družino že odpravil na novo lokacijo in sporočil, da je z njim in družino vse v najlepšem redu.

Razbito okno in poškodovana fasada
Huligani so se na vilo, kjer je bivala družina Rakitić, spravili s kamni. Po poročanju hrvaških medijev je bila poškodovana zgolj fasada, eno okno pa je bilo razbito. Ivan Rakitić je takoj po incidentu že zapustil otok in odšel na drugo – skrivno v lokacijo, od koder je v svet poslal tudi fotografijo, ki jo je objavil na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BHXBp9ugBIm/

“Uživamo na družinskih počitnicah. Nihče nam ne more vzeti naših nasmehov,” je pod fotografijo zapisal Rakitić, ki je vajen groženj še iz časov, ko se je v Švici rojeni nogometaš odločil za igranje v hrvaški reprezentanci, čeprav je v mladih selekcijah igrah za Švico.