fbpx

Stavniška afera na tekmi Koper – Zavrč?

Boris Popović, koprski župan. Foto: STA

Vse stavnice so iz svoje ponudbe umaknile tekmo prve slovenske nogometne lige med Koprom in Zavrčem. Tekma v Kopru se bo sicer začela ob 16.00.

Tekma med Zavrčem in Koprom je bila danes odstranjena s stavnic. Uradni razlog sicer še ni znan, toda okoliščine povedo dovolj.

Odkar je koprski klub prevzel župan Boris Popovič, so se tam začele dogajati nenavadne stvari. Klub se je najprej odločil za “silenzio stampa”, nato pa je tja prišel hrvaški agent Andy Bara, ki je iz Zavrča pripeljal športnega direktorja Dušana Petkovića in trenerja Slavka Matića. Ravno Zavrč se bo danes pomeril s Koprom.

Igralci danes v Kopru, jutri v Zavrču?
Med tednom se je od kluba poslovil nekdanji predsednik Ante Guberac, nova vodstvena garnitura pa je odslovila kar sedem nogometašev. V klub je ta teden sicer prišel hrvaški nogometaš Drago Gabrić, v zimskem prestopnem roku pa naj bi prišli tudi nogometaši, ki jih je v Zavrč pripeljal hrvaški agent Bara. Zlatan Muslimovič, Albert Riera in Dejan Glavina so zgolj trije nogometaši, ki bodo v drugem delu sezone igrali za Koper.

Umik tekme s stavnic se zgodi, če je na eno ekipo vplačanih preveč vplačil. Zadnja tekma v slovenski ligi, s katero so se ukvarjali kriminalisti, je bila tekma, odigrana 11. aprila 2008. Tekma se je v nenavadnih okoliščinah končala z rezultatom 4 : 1.

R. V.