fbpx

Tim Gajser bo v dobrodelne namene podaril dres, s katerim je zmagal v Katarju

Tim Gajser bo v dobrodelne namene prispeval hlače, dres in rokavice s katerimi je zmagal v Katarju prvič zmagal v razredu MXGP (foto: Gajser team)

Tim Gajser je v tem trenutku eden najbolj vročih slovenskih športnikov. Komaj 19-letni fant iz Pečk pa ni le vrhunski športnik, ampak tudi izjemen človek. Trenutno vodilni motokrosist razreda MXGP bo v dobrodelne namene podaril hlače, dres in rokavice, s katerimi je zmagal na dirki v Katarju.

Tim Gajser, ki je včeraj zvečer skupaj s celotno družino odpotoval na naslednjo dirko svetovnega prvenstva v motokrosu, je prihodnji teden prost obveznosti v svetovnem prvenstvu, saj je na sporedu enotedenski odmor, ki ga bo najobetavnejša športna osebnost leta 2015 v Sloveniji izkoristil za pomoč ljudem v stiski.

Tim Gajser bo podaril dres, ki mu je prinesel prvo zmago v razredu MXGP
Mladi motokrosist, ki si je prejšnjo nedeljo v Teutschenthalu z drugim mestom privozil rdečo številko in vodstvo v skupnem seštevku svetovnega prvenstva, bo ta konec tedna nastopal zelo blizu, in sicer se karavana tokrat ustavi v italijanski Pietramurati, kamor bo Tima prišlo spremljat precejšnje število slovenskih ljubiteljev motokrosa. Tisti, ki Tima ta konec tedna ne boste spodbujali v Pietramurati, pa se lahko v petek odpravite v Vojnik, kjer bo potekala dobrodelna prireditev. Njen izkupiček pa bo šel v dobrodelne namene. Tim Gajser bo v dobrodelne namene podaril hlače, dres in rokavice, s katerimi je prvič zmagal v razredu MXGP.

Vabilo na dobrodelno prireditev na kateri bo potekala tudi licitacija Timovih hlač, rokavic in dresa

Vabilo na dobrodelno prireditev, na kateri bo potekala tudi licitacija Timovih hlač, rokavic in dresa

Prireditev bo prenašala tudi naša televizija, še več podrobnosti o prireditvi pa vam bomo zaupali v prihodnjih dneh.

R. V.