fbpx

Večni derbi: Stožice bodo razprodane

Foto: STA

Sobotni derbi med Olimpijo in Mariborom bo odigran pred polnimi Stožicami. Tako napovedujejo v taboru Olimpije, kjer so do tega trenutka prodali že več kot 10 tisoč vstopnic.

Zanimanje za tekmo Olimpije in Maribora je ogromno. Po neuspešni reprezentančni akciji se vsa pozornost usmerja v domače prvenstvo. Po odpovedi drugega večnega derbija letošnje sezone bo v soboto tekma vendarle odigrana.

Iz tabora Olimpije: Prodali bomo vse karte
Zanimanje za nogomet je v tem trenutku na vrhuncu. Prva slovenska nogometna liga že dolgo ni bila tako zanimiva, večna rivala pa – od povratka Olimpije v Prvo ligo – še nikoli tako izenačena. Zanimanje za nogomet v Ljubljani se je s prihodom Milana Mandariča v klub in z uspešnimi igrami močno dvignilo. Da bo stadion razprodan, je potrdil tudi predstavnik Olimpije za stike z javnostjo Aljoša Vekić: »Do tega trenutka smo prodali nekaj več kot 10.000 vstopnic, toda do sobote bomo zagotovo prodali vse karte.«

Morda vas zanima tudi: Šporar v Liverpool?

V Ljubljano prihaja 1.300 Štajercev
Če se je zanimanje za nogomet v Ljubljani letos po dolgem času spet povečalo, popularnost nogometa v Mariboru ni bila nikoli vprašljiva. Kljub letošnjemu zgodnjemu izpadu iz Evrope in nekoliko slabšem začetku prvenstva so se “vijoličasti” pobrali in se v prejšnjem krogu zavihteli na drugo mesto. Tudi na tokratnem gostovanju v Ljubljani pa aktualni prvaki ne bodo sami. Vse vstopnice, ki so bile namenjene gostujočim navijačem, so že davno pošle. Na pot v prestolnico se podaja 1.300 mariborskih navijačev, ki bodo zbrani v gostujočem sektorju.

Tekma med Olimpijo in Mariborom bo na sporedu v soboto ob 20.15.

R. V.