fbpx

Veliko zanimanje za vratarska dragulja Slovenije

Samir Handanović in Jan Oblak (foto: EPA).

Samir Handanović in Jan Oblak spadata med najboljše vratarje na svetu. Predvsem slednji je nogometni svet navdušil s svojimi bravuroznimi obrambami. Odlične predstave niso ostale skrite niti velikim ekipam, ki si v svojih vrsta želijo oba slovenska vratarja. Veliko zanimanje za Oblaka je pokazal predvsem PSG.

Jan Oblak, ki se je z Atleticom uvrstil v veliki finale Lige prvakov, je postal glavna tarča francoskega velikana, ki si v svojih vrstah želi enega izmed najboljših vratarjev na svetu.

Z denarjem in novimi okrepitvami do naslova v Ligi prvakov
Parižani so že pred časom slavili naslov najboljšega v država, so se pa zato že v četrtfinalu poslovili od tako želenega naslova v Ligi prvakov. Tudi v prihodnjih sezonah bodo vse svoje moči usmerili predvsem v to, da bi osvojili naslov najboljšega v Evropi. Zato so znova pripravljeni na veliko zapravljati. Nesramno bogati klub si v svoje vrste spet želi pripeljati Cristiana Ronalda. Pojavlja se tudi trenersko ime Diego Simeone, ki pa veliko bolj kot razmetavanje z denarjem obožuje igro s srcem. Jan Oblak je glavna tarča na vratarskem položaju, kjer je PSG zelo “tanek”. Odškodnina, če bo do nje seveda prišlo, bi lahko bila celo rekordna, saj je Oblak pred kratkim s finalistom Lige prvakov podaljšal novo pogodbo.

Ni rezultatov, ni zadovoljstva
Samir Handanović s trenutnimi rezultati in pozicijo njegovega Interja na lestvici ni ravno najbolj zadovoljen. Želi si nastopati v Ligi prvakov, kar pa mu vsaj v prihodnji sezoni ne bo uspelo. To bo znova lepa priložnost za vse velike klube, ki si 31-letnika želijo zvabiti v svoje vrste. V svoji bogati karieri je imel že kar nekaj ponudb evropskih velikanov, vendar se ni nikoli odločil za odhod iz Italije. Letos je z Interjem sicer podaljšal pogodbo, kar pa še ne pomeni, da si v poletnem prestopnem roku ne bi poiskal novega delodajalca.

G. V.