fbpx

[Video] Anže Kopitar navdušil s prekrasnim zadetkom

Anže Kopitar je že pri 40 točkah (foto: facebook).

Najboljši slovenski hokejist Anže Kopitar je danes ponoči navdušil s prekrasnim zadetkom. V 30. minuti je slovenski reprezentant izkoristil podajo Lucica, zaobšel vratarja Elliotta in zadel z ‘bakhendom’. Na koncu so LA Kingsi osvojili zgolj točko, saj so izgubili po streljanju kazenskih strelov.

Anže Kopitar je bil tudi tokrat razpoložen. V 30. minuti je navdušil z izjemno akcijo, v kateri je po podaji Milana Lucica zaobšel vratarja Briana Elliotta in z ‘beckhend’ strelom zadel zgornji kot gola. To je bil že 11. gol Kopitarja v letošnji sezoni in je zdaj tako pri 31 točkah (11 golov, 20 podaj).

Kopitar ni zadel kazenskega strela
Če je Kopitar LA Kingse v 30. minuti povedel v vodstvo z 1 : 0, pa to ni bilo dovolj za zmago pred domačimi gledalci. Branilec St. Loiusa Alex Pietrangelo je v 53. minuti zadel za izenačenje in izsilil podaljške, ki pa niso prinesli zmagovalca. Na vrsti so bili kazenski streli, kjer pa je Kopitar kot prvi za ‘Kralje’ zgrešil. Zmagovalca je z uspešno izvedenim kazenskim strelom v sedmi seriji odločil Troy Brouwer.

R. V.