fbpx

[VIDEO] Cristiano Ronaldo novinarju vzel mikrofon in ga vrgel v jezero

Cristiano Ronaldo je novinarju vzel mikrofon in ga vrgel v jezero (foto: twitter).

Prvi zvezdnik prvenstva Cristiano Ronaldo se na evropskem prvenstvu v Franciji vse do današnjega nikakor ni znašel. Tudi njegova ekipa v skupinskem delu ni prikazala nič posebnega in je močno razočarala. Na prvih dveh tekmah ni nikakor uspel pokazati, zakaj je eden izmed najboljših nogometašev vseh časov. Iz dneva v dan je namreč na njegov račun prihajalo vse več kritik. Pred tekmo z Madžarsko pa je Ronaldo ob enem izmed novinarjevih vprašanj povsem izgubil živce.

Cristiano Ronaldo je eden izmed najbolj dobrosrčnih milijonarjev, ki se ukvarja z nogometom. Svoje nagrade in denar rad podari ljudem in državam v stiski. Prav tako se zelo dobro razume s svojimi navijači, ki jih – kot sam pravi – še kako razume, saj je bil tudi sam nekoč velik navijač. Zvezdnik pa nikakor ne najde skupnega jezika z novinarji. V zadnjih letih se mu je že velikokrat pripetilo, da se je s sedmo silo kar nekajkrat razšel predčasno zaradi takšnih ali drugačnih težav. Tokrat pa je Portugalec pokazal tudi malo nervoze in se odzval zelo hitro ter agresivno.

Iz rok iztrgal mikrofon in ga vrgel v jezero
Ko se je Cristiano Ronaldo včeraj pred večerno tekmo z Madžarsko (3 : 3) skupaj s svojimi soigralci sprehajal v Lyonu ob jezeru, ga je v pripravi na tekmo zmotil portugalski novinar rumenega časopisa in ga povprašal, kako je pripravljen za tekmo z Madžarsko. Kapetan je odreagiral zelo burno, kar mu nikakor ne more biti v ponos. Novinarju je namreč iz rok vzel mikrofon in ga vrgel v bližnje jezero. Glede na to, da je Ronaldo nekaj ur pozneje dobesedno sam držal svojo državo nad gladino, očitno pred odločilnimi boji počasi prihaja v pravo formo.

G. V.