fbpx

[VIDEO] Čustveno in veličastno slovo navijačev od preminulega nogometaša

Navijači so Ekengu pripravili neverjetno koreografijo (foto: facebook).

Navijači Dinama iz Bukarešte so se od svojega preminulega nogometaša poslovili na veličasten način. 40.000 ljudi se mu je poklonilo, njemu v čast so razprostrli tudi njegov portret in mu zapisali Bon Voyage Patrick, kar pomeni Srečno pot, Patrick. Marsikateri navijač ob takšni kulisi ni mogel skriti svojih solza navdušenja in razočaranja hkrati.

Kamerunski nogometaš Patrik Ekeng, rojen 26. marca 1990, je umrl med domačo tekmo zaradi srčnega infarkta 6. maja. Samo 11 dni pozneje so mu navijači pripravili nepozabno slovo, ob katerem boste ostali brez besed.

Naš Miha Mevlja je bil njegov soigralec
Pred tekmo je bilo na stadionu zelo čustveno. Dobesedno vsi so se poslovili od tragično preminulega nogometaša Dinama iz Bukarešte. Vsi akterji na igrišču so pred tekmo nosili majice v spomin preminulega Ekenga. Navijaška kulisa celotnega stadiona, kjer je letos igral Ekeng, je bila neverjetna, nabita s čustvi, veliko med njimi pa je potočilo tudi kakšno solzo. Slovenski reprezentant Miha Mevlja je bil soigralec Ekenga, slovo njegove ekipe pa se je končalo s porazom v finalu pokala.

Izjemna navijaška kulisa v spomin preminulemu nogometašu:

https://www.youtube.com/watch?v=USvx9OyPSM4

G. V.