fbpx

[VIDEO] Dobrosrčni Tim Gajser podarja zmagovalni dres s Katarja

Tim Gajser bo na prireditvi podaril dres s katerim je zmagal v Katarju (foto: Nova24tv).

Tim Gajser je trenutno najbolj vroč slovenski športnik in vodilni motokrosist razreda MXGP. Mladi 19-letni fant iz Pečk pa ni le odličen športnik, temveč tudi izjemen človek. Tim ta teden sodeluje na številnih dobrodelnih akcijah, prav posebna pa bo tista, ki jo Azrine iskrice skupaj z družino Gajser organizirajo  v petek.

Tim Gajser bo namreč osrednji gost petkove prireditve v Vojniku, kjer se bo z izdatno pomočjo družine Gajser organizirala dobrodelna prireditev, na kateri bo trenutno najboljši motokrosist na svetu podaril svoj dres, s katerim je zmagal na prvi letošnji dirki ter na sploh prvi v razredu MXGP.

Ne zamudite! Neposredni prenos dobrodelne prireditve, na kateri bo Tim Gajser podaril svoj dres. V živo na Novi24tv v petek, 20. 5. 2016, ob 16. uri

“Moj življenjski cilj je biti dober človek.”
Tim Gajser ima izjemen čut za sočloveka, zato ni presenečenje, da je njegov življenjski cilj precej drugačen od večine ljudi. “Definitivno biti dober človek, biti preprost, pomagati ljudem, ki so v stiski in res rabijo pomoč, in tako, kot sem rekel, biti zelo dober človek, kar je zelo pomembno,” je na vprašanje, kaj je njegov življenjski cilj, odgovoril Tim Gajser.

Napoved dobrodelne prireditve s Timom Gajserjem, ki bo v petek, 20. 5. 2016:

Tim Gajser: “Zmaga v Katarju mi poleg zmage v Trentinu pomeni največ.”
O tem, da se je Tim zelo potrudil in res podaril nekaj posebnega, priča dejstvo, da mu “zmaga v Katarju, poleg zmage v Trentinu, pomeni največ.” Tim bo podaril celoten komplet opreme, s katero je letos vozil in zmagal na VN Katarju.

Ne zamudite oddaje Športni 1 na 1 v soboto, kjer bo naš gost ravno Tim Gajser!

Rok Virag