fbpx

[Video] Dosegel gol, spil pivo in igral naprej

Massimo Maccarone je dosegel dva zadetka, vmes pa srknil požirek piva (foto: epa).

Veteran Massimo Maccarone je na nenavaden način proslavil svoj zadetek v italijanski prvi ligi. Na tekmi proti Bologni je izkušeni napadalec dosegel dva zadetka, s katerima je Empoliju priboril zmago z 2 : 3. Po prvem doseženem zadetku pa se je tega razveselil tako, da je spil pivo, nato pa nadaljeval z igro.

Nekdanji nogometaš Milana, Parme, Middlesbrougha, Palerma in številnih drugih klubov je vedno znal biti v središču pozornosti. To mu je uspelo tudi v 17. krogu italijanske Serie A, ko je na tekmi proti Bologni dosegel dva zadetka in vmes spil tudi pivo.

Dosegel gol, spil pivo ter spet dosegel gol
Massimo Maccarone je bil prvo ime tekme med Bologno in Empolijem, saj je Bologni zabil dva gola in tako poskrbel za zmago svojega Empolija. Toda bolj kot po obeh zadetkih se bomo 36-letnega napadalca spominjali po edinstvenem proslavljanju zadetka. Potem ko je v 42. minuti srečanja dosegel gol za vodstvo 1 : 2, je stekel do enega izmed gledalcev in srknil požirek piva. Bologna je v naslednjem napadu sicer izenačila, a je Maccarone poskrbel, da glavni junak ni postal samo zaradi pitja piva, ampak tudi zaradi zmagovitega zadetka, ki ga je dosegel v 48. minuti.

Pitje piva (1:28):

https://www.youtube.com/watch?v=UA4eXiL3v3g

R. V.