[VIDEO] Dragić spet izgubil zob in ga odvrgel proti klopi

Goran Dragić je že drugič letos izgubil zob (foto: epa).

Potem ko se mu je to enkrat v letošnji sezoni že pripetilo, je Goran Dragić še drugič med tekmo ostal brez zoba. Slovenski reprezentant je bil jezen tudi zato, ker tudi tokrat sodniki niso piskali prekrška nad njim. Gogi je za Miami ob novi zmagi prispeval 16 točk.

Za nov obisk zobozdravnika je tokrat poskrbel košarkar Spencer Dinwiddie, ki je nesrečnega Gorana Dragića, ki je iskal podajo, zadel z roko. Sodniki tudi tokrat niso piskali prekrška, tako je bil starejši izmed bratov Dragić prisiljen nadaljevati z igro. Ko je podal proti soigralcem, je pokazal izgubljeni zob sodniku ter ga vrgel proti rezervni klopi.

Danes tekma, jutri zobozdravnik
Kljub izgubi zoba pa Gogi ne bo imel časa za obisk zobozdravnika, saj ga že danes čaka pomembna tekma v boju za tretje mesto. Kljub temu da ga za izgubljeni zob ni skrbelo, je bil Dragić nezadovoljen, da sodniki niso piskali niti prekrška: “V tej sezoni se mi je to zgodilo že drugič in tudi tokrat sodnik ni piskal prekrška,” je povedal in se nato pohvalil s stoodstotnim izkupičkom zmag, ko igra brez zoba. “2 : 0 je moje razmerje zmag in porazov, ko izgubim zob,” je dejal Gogi, ki bo danes odigral še tretjo tekmo brez zoba.

https://www.youtube.com/watch?v=rPhGqE3toxA

R. V.