fbpx

[Video] Dragić tokrat blestel samo v prvi četrtini

Goran Dragić je tokrat dosegel 16 točk (foto: facebook).

Po včerajšnji odlični predstavi, ko je proti svojim nekdanjim soigralcem izenačil svoj strelski rekord sezone, je Goran Dragić dobro začel tudi današnjo tekmo. Vendar je potem, ko je v prvi četrtini dosegel 11 točk, v nadaljevanju popustil in se ustavil pri 16 točkah. Beno Udrih je dosegel 5 točk.

Da je forma Gorana Dragića v vzponu, je jasno. Toda potem ko je včeraj izenačil strelski rekord sezone (22 točk) in ko je danes v prvi četrtini dosegel že 11 točk, smo vsi mislili, da bo padel nov rekord (sezone).

Popustil tako Dragič kot tudi njegovi soigralci
Prva četrtina je bila povsem v znamenju Miamija, ki je po prvih 12 minutah vodil 29 : 19. Toda v nadaljevanju se je ustavilo tako Dragiću kot tudi njegovim soigralcem. ‘Vročica’ je drugo četrtino izgubila (20 : 26), a na odmor vseeno odšla s štirimi točkami prednosti. Toda tudi v drugem polčasu se je nadaljevala slaba igra ‘Gogija’ in soigralcev, kar je Utah s pridom izkoristil in dobil tekmo z rezultatom 83 : 98. Dragić je 16 točkam v 28 minutah dodal še 1 skok, 1 ukradeno in 4 izgubljene žoge. Beno Udrih je na parketu preživel 20 minut in v svojo statistiko vpisal 5 točk, 4 skoke, 4 asistence ter 1 ukradeno in 2 izgubljeni žogi.

https://www.youtube.com/watch?v=rYPk535R1jg

R. V.