fbpx

[Video] Evrogol Iličića, Handanović ubranil enajstmetrovko

Veselje Iličića ob zadetku proti Fiorentini (foto: epa).

Slovenski reprezentant Josip Iličić je spet zablestel. Tokrat je s prekrasnim zadetkom Fiorentini pomagal do pomembne zmage v italijanskem prvenstvu. Fiorentina je na koncu zmagala z 2 : 0, Iličić pa je igral do 59. minute.

Še ena imenitna predstava slovenskega reprezentanta, ki v letošnji sezoni spet blesti. Gorenjec je na igrišču preživel slabo uro in dodal pomemben delež k zmagi Fiorentine.

Slovenski dvoboj pripadel Iličiću
Na stadionu Artemio Franchi je tokrat gostoval “slovenski” Chievo, katerega barve branita Valter Birsa in kapetan slovenske reprezentance Boštjan Cesar. Prvi je na igrišču preživel 73 minut, drugi pa je tokrat obsedel na klopi za rezervne nogometaše. Glavna zvezda je bil spet Josip Iličić, ki je poskrbel za najlepši zadetek kroga ter Fiorentino vodilnemu Interju približal na vsega zadetek zaostanka.

Handa ubranil enajstmetrovko, a vseeno izgubil
Moštvo Samirja Handanoviča je na tekmi proti Laziu izgubilo, potem ko je nakdanji slovenski reprezentančni vratar klonil v 5. minuti, ko ga je premagal Candreva. Inter je izenačil v 61. minuti, ko je zadel Candreva, nato pa je v 87. minuti Handanović Candrevi ubranil enjstmetrovko, a je slednji odbito žogo pospravil v mrežo in poskrbel za poraz Interja, ki ima na vrhu lestvice točko prednosti pred Fiorentino.

Evrogol Josipa Iličića na tekmi proti Chievu:

https://www.youtube.com/watch?v=DZbz_6JLnaU

Obrambe Handanovića na tekmi proti Laziu:

https://www.youtube.com/watch?v=HvjaTX1oJho