fbpx

[VIDEO] Ganljivo pismo Juanfrana zaradi odločilnega strela

Juanfran se je opravičil svojim navijačem (foto: twitter).

Juanfran, osmoljenec velikega finala, se je s pismom obrnil na navijače in se jim zahvalil za njihovo velikodušno reakcijo. Branilec Atletica je namreč po koncu igralnega časa kot edini zgrešil enajstmetrovko. Ko je videl, da je Real Madrid postal novi evropski klubski prvak, se je zlomil. Ni mogel skriti solz in videti je bilo, da mu je zradi zapravljene priložnosti zelo hudo.

Medtem ko so galaktiki slavili, so se colchonerosi utapljali v solzah in žalosti. Juanfran se je z dvignjeno roko opravičil navijačem, ti pa so ga nadgradili s stoječimi ovacijami in aplavzom. Ko so se glave še nekoliko ohladile, je Juanfran napisal še zelo čustveno odprto pismo. Prizori, ki jih lahko vidimo pri redkih ekipah z velikim srcem.

Juanfran se je po tekmi odšel opravičit svojim navijačem, ti pa so mu namenili aplavz:

https://www.youtube.com/watch?v=QnQ4qMktmHM

“Nikoli ne bom pozabil, kako ljubeče ste se odzvali, ko sem vas po tekmi prosil za odpuščanje.”
“Prosil sem klub, če se lahko obrnem na vas. Želim vam povedati vse tisto, kar mi leži na duši in kar čutim. Nikoli ne bom pozabil, kako ljubeče ste se odzvali, ko sem vas po tekmi prosil za odpuščanje.

Spoznanje, da moje solze vplivajo na tisoče navijačev Atletica, mi je pomagalo pri premagovanju žalosti v teh težkih trenutkih. V veliko pomoč mi je bila tudi podpora soigralcev, trenerja in vseh ljudi, ki so del te velike družine.

Želim se zahvaliti vsem, ki so verjeli v nas in tako dokazali, da je Atletico nekaj posebnega, drugačnega in da naše srce bije močneje od kogarkoli drugega.

Pred dvema letoma sem dejal, da bomo zaigrali v finalu Lige prvakov, zdaj pa pravim, da bo Gabi prej ali slej dvignil pokal Lige prvakov in da bomo ta uspeh skupaj proslavili na trgu Neptuno.

Rad vas imam. Gremo, Atleti!”

https://twitter.com/khusaini16_/status/737273681898917888

G. V.