[VIDEO] Grozljivi prizori: Soigralec mu je rešil življenje, potem ko je izgubil zavest

Na Madeiri se je odvijala prava drama in borba za življenje (foto: twitter).

Včeraj je na Madeiri potekala najpomembnejša tekma v boju za naslov portugalskega prvaka. Maritimo in Benfica sta se pomerila v predzadnjem krogu. Vendar je bolj kot zmaga Benfice, ki jo do novega naslova loči samo še ena tekma, po tekmi odmevala poškodba Mauricia, ki je izgubil zavest in bil takoj prepeljan v bolnišnico. Po padcu se je hitro odzval soigralec in mu morda celo rešil življenje.

Marsikateremu izmed navijačev ene in druge ekipe je v 54. minuti zastal dih. Prizori, ki so jih spremljali na igrišču, jih zagotovo niso pustili ravnodušnih.

Mauricia so takoj po tekmi prepeljali v bolnišnico:

V zraku izgubil zavest in grdo padel
Do neprijetnega trenutka je prišlo po kotu Benfice, ko je Jardel priletel od zadaj in poskrbel za trk glav z Mauriciem. Slednji je že takoj v skoku izgubil zavest in še zelo grdo padel. Po nekaterih podatkih naj bi svojemu soigralcu Edgar Costa celo izvlekel jezik, da se Mauricio ne bi zadušil. Igralcu Maritima, ki je nepremično ležal na tleh, so takoj nudili prvo pomoč in mu imobilizirali vrat ter ga zelo hitro odpeljali v bolnišnico. Igralec naj bi med vsem tem časom že prišel nazaj do zavesti. Nogometaš Maritima je zagotovo že zaključil z letošnjo sezono, na njegovo srečo pa se je zgodba tokrat razpletla na srečen način.

Prizori po Mauricijevi izgubi zavesti:

https://www.youtube.com/watch?v=yZp31qQP314

G. V.