fbpx

[VIDEO] Hrvat Modrić grdo žalil slovenskega sodnika in poskrbel za škandal

Luka Modrić je ob koncu tekme grdo užalil Skomino (foto: facebook).

Na družabnih omrežjih je zaokrožil videoposnetek z včerajšnje tekme Lige prvakov. Luko Modrića je kamera ujela ravno takrat, ko je na račun slovenskega sodnika Damirja Skomine izrekel zelo sočne kletvice. Hrvaški vezist Real Madrida si je na takšni tekmi privoščil povsem neprimerne besede, ki jih z njegovih ustnic ni težko razbrati.

Hrvat Luka Modrić je ob zaključku tekme slovenskemu glavnemu sodniku Damirju Skomini povsem brez potrebe zavpil: “J***m ti mater slovensko u p***o!”

Odlično predstavo zasenčil izbruh ob koncu tekme
30-letni Hrvat je na igrišču znova prikazal odlično predstavo, v 88. minuti pa je ob stoječih ovacijah igrišče zapustil, namesto njega pa je na zalenico stopil njegov rojak Mateo Kovačić. Madridski Real je vodil minimalno, zato so si domači seveda želeli, da bi naš Skomina čim prej označil konec srečanja. Med najbolj živahnimi ob igrišču sta bila Isco in Modrić. Hrvaški reprezentant je v zadnjih sekundah sodniškega dodatka želel, da bi sodnik čim prej zapiskal konec tekme, da bi se beli balet lahko veselil uvrstitve v finale Lige prvakov. Ker se to ni zgodilo, je Hrvat slovenskemu sodniku namenil ostre besede in ga užalil na zelo nizkoten način.

Videoposnetek si lahko ogledate na tej povezavi: na tej povezavi.

G. V.