fbpx

[VIDEO] Iličić in Kampl zablestela s prekrasnima zadetkoma!

Josip Iličić se je veselil 13. zadetka v sezoni in postal peti najboljši strelec lige (foto: EPA).

Ta konec tedna sta se po dolgem času med strelce vpisala igralca, ki v zadnjem obdobju nista bila ravno v ospredju. Josip Iličić je v dresu Fiorentine dosegel že svoj 13. zadetek in ekipi pomagal do zmage. Kevin Kampl pa je presenetil celo samega sebe – po poškodbi se je hitro vrnil in že takoj zablestel s prekrasnim zadetkom.

Ob zlomu mečnice konec februarja so poznvalci napovedali, da je Kevin Kampl z letošnjo sezono že zaključil. A se s tem ni strinjal 25-letni vezist, ki je ekspresno hitro okreval in se v soboto po nekaj manj kot dveh mesecih vrnil – in to na kakšen način! – na zelenice. Takoj po vstopu v igro je namreč dosegel prvi zadetek za Leverkusen in svoji ekipi olajšal delo na poti do nove zmage.

Iličića navdahnili navijači, Kampla poškodba
Josip Iličić in njegova Fiorentina je bila med tednom deležna obiska nezadovoljnih navijačev, ki s slabo formo vijoličastih niso bili zadovoljni, kar se je takoj poznalo na nedeljski tekmi, ki jo je Fiorentina tudi dobila s 3 : 1. Drugi zadetek za vijoličaste je s prekrasnim udarcem s “prve” dosegel Iličić, ki je tako dosegel 13. zadetek v prvenstvu in postal tako peti najboljši strelec Serie A.

V Nemčiji pa se je že v soboto po poškodbi vrnil Kampl in se izkazal z zadetkom. Potem ko je Leverkusen lovil zmago, je trener priložnost ponudil Kamplu, ki jo je izkoristil z odprtima rokama in le nekaj trenutkov po vstopu v igro dosegel čudovit zadetek s “prve” ter načel mrežo nasprotnika. To je bil njegov drugi zadetek v prvenstvu.

Zadetek Iličića:

https://www.youtube.com/watch?v=zjR3_Jq7y4w&feature=youtu.be

Zadetek Kampla:

G. V.