fbpx

[VIDEO] Izjemna predstava Dragića za nov strelski rekord!

Goran Dragić je proti Bullsom dosegel strelski rekord sezone (foto: twitter).

Za Goranom Dragičem, ki je danes odigral eno izmed najboljših predstav v dresu Miamija – če ne celo najboljšo – je izjemen večer. Neverjetni Dragič je s strelskim rekordom v letošnji sezoni ogromno pripomogel k zmagi Heatov s 118 : 96.

Z odličnimi predstavami je Goran Dragić že dolgo namigoval na to, da bi lahko spet postavil nov strelski rekord, kar mu je tokrat s 26 točkami vendarle uspelo.

Dragić ob zvoku sirene
Miami je zelo slabo začel prvi polčas, izgubil tudi prvo četrtino. Potem pa so varovanci Erika Spoelstre iz četrtine v četrtino začeli igrati bolje, Chicago pa ravno nasprotno. Do konca polčasa je ‘Vročica’ zmanjšala zaostanek na štiri točke tudi s pomočjo Dragića, ki je v zadnji sekundi ob zvoku sirene dosegel pomembni dve točki, sam se je spustil v prodor proti petim košarkarjem Chicaga in zadel za najlepšo akcijo tekme. Miami se je na parket vrnil še boljši in že takoj na začetku začel pohod proti novi zmagi. Goran Dragić je bil tudi v tretji četrtini glavni igralec, ki je pripomogel k temu, da je Miami prišel do vodstva in se potem tudi oddaljil. Zadnja četrtina je bila usodna za Chicago, saj so jo Bullsi izgubili za 19 točk. Zmaga je odšla v Miami, z njo pa tudi nov strelski rekord sezone najboljšega igralca tekme Gorana Dragića, ki se je ustavil pri 26 točkah, kar je največ, odkar igra na Floridi. Ob metu iz igre 10/16 mu je malo zmanjkalo do dvojnega dvojčka, saj je zabeležil tudi devet podaj in tri skoke.

Koš Gorana Dragiča ob zvoku sirene:

https://twitter.com/MiamiHEAT/status/708475669957758976

Vse akcije Gorana Dragića:

G. V.