fbpx

[Video] Jezni in užaljeni Ronaldo zapustil konferenco

Cristiano Ronaldo (foto: epa).

Prvi zvezdnik Reala Cristiano Ronaldo je predčasno zapustil včerajšnjo tiskovno konfernco pred prvo tekmo Lige prvakov proti Romi. Razjezilo ga je predvsem vprašanje o tem, zakaj že skoraj tri mesece ni dosegel zadetka v gosteh.

Cristiano Ronaldo, se redko pojavi pred novinarji, saj z njimi enostavno ne najde skupnega jezika. Včeraj pa je vendarle prišel pred medije, a tudi tokrat ni šlo brez zanimivih prizorov Portugalca, ki je konferenco zapustil predčasno.

Čeprav tri mesece ni dosegel gola v gosteh, je še vedno najboljši
Portugalec Cristiano Ronaldo je včeraj skupaj s trenerjem Zinedinom Zidanom odgovarjal na novinarska vprašanja pred današnjo tekmo proti Romi. Začelo se je umirjeno, Ronaldo je med drugim novinarjem povedal, da ve, zakaj je Lionel Messi na zadnji prvenstveni tekmi proti Celti iz Viga, enajstmetrovko izvedel na drugačen način in podal Luisu Suarezu, a tega novinarjem ni želel razkriti. Že čez nekaj minut pa je sledilo vprašanje, ki je Portugalca povsem vrglo iz tira in ga razjezilo. 31-letnega napadalca so namreč vprašali, zakaj se na gostovanju ni vpisal med strelce vse od 29. novembra 2015. Ronaldo se je seveda odzval na svoj način in odgovoril: “Odkar sem v Španiji, povejte mi enega igralca, ki je v gosteh dosegel več zadetkov kot jaz. Povejte mi vsaj enega. Ni ga! Hvala in nasvidenje!” Trener Zinedine Zidane, ki je pred sedmo silo ostal sam, pa je vse skupaj pospremil z nasmeškom na obrazu.

Vprašanje, ki je razjezilo Portugalca:

https://www.youtube.com/watch?v=LTewvk5D9Ps&feature=youtu.be

G. V.