[Video] Igralci Jürgenu Kloppu zlomili očala

Jürgen Klopp je po zadnjem zadetku Liverpoola ostal brez očal (foto: twitter).

V neverjetni tekmi, kjer sta se pomerila Norwich in Liverpool, je padlo kar devet zadetkov. Zadnji, odločilni gol je padel v 95. minuti, takoj po zadetku so vsi igralci Liverpoola stekli v objem trenerju Jürgenu Kloppu in mu ob bučnem slavju zlomili očala. Klopp je tudi po tekmi navduševal s svojimi izjavami.

Na prvi tekmi 23. kroga angleške Premier League nismo videli samo lepe nogometne predstave, ampak tudi trenerja Liverpoola Jürgena Kloppa, kako se veseli s svojimi igralci in naposled ostane brez očal. Za zaključek je navdušil še po tekmi, ko je nasmejal zbrane novinarje.

Neverjetna zmaga in zlomljena očala
Trener Liverpoola Jürgen Klopp je še enkrat več pokazal, da je za angleško Premier League res prava poživitev. Na neverjetni tekmi, polni preobratov, je padlo kar devet zadetkov. V 92. minuti je Norwich izenačil rezultat in ko se je že zdelo, da bo Liverpool ponovno ostal brez zmage, je v zadnji minuti sodniškega dodatka na sceno stopil Adam Lallana in v 95. minuti poskrbel za veličastno zmago Liverpoola s 5 : 4. Potem se je začelo slavje in Jürgen Klopp je ponovno pokazal, da je s srcem skupaj z igralci na igrišču in se skupaj z njimi veselil zadetka. Ob prešernem slavju je Christian Benteke zlomil očala svojemu trenerju. Klopp je moral svoje obveznosti po tekmi opraviti brez očal. S svojimi duhovitimi izjavami po tekmi je navdušil ter se tako še bolj prikupil svetovni in angleški javnosti.

“Ste že kdaj iskali očala brez očal?”
Po zmagoviti tekmi za Liverpool se je moral Jürgen Klopp udeležiti tudi tiskovne konference. Ker so mu igralci uničili očala, se je na konferenci pojavil brez njih. Že takoj na začetku je navdušil s svojim odgovorom, ko so ga vprašali, kako se mu je vse skupaj zdelo ob koncu tekme. “Naj bi bilo odlično, čeprav nisem ničesar videl, tako kot ne vidim, kako je na tej novinarski konferenci.” Nemec je za piko na i še bolj nasmejal novinarje ob vprašanju, ali nima rezervnih očal. Odgovoril je: “Ponavadi jih imam. Po vsej verjetnosti jih imam tudi danes, toda nisem jih našel. Ni jih bilo lahko najti. Ste kdaj iskali očala brez očal? Težko, kajneda?”

Slavje po zmagovitem zadetku Lallane in zlomljena očala Jürgena Kloppa:

G. V.