fbpx

[VIDEO] Slavje nogometašev Juventusa po novem naslovu

Juventus se je veselil petega zaporednega naslova državnih prvakov (foto: facebook).

Juventus je po včerajšnji zmagi Rome nad Napolijem postal novi in stari državni prvaki Italije. Tri kroge pred koncem prvenstva ima stara dama pred Napolijem namreč dvanajst točk prednosti, kar pomeni, da je Juventus znova pokoril celotno Italijo in pokazal, da kljub nekoliko slabšemu začetku nima prave konkurence.

Že včeraj so pri novem italijanskem prvaku proslavili nov naslov državnih prvakov. Ker se igralci in vodstvo kluba niso mogli veseliti na igrišču, so si zato izbrali kar klubske prostore. Zbralo se je tudi lepo število navijačev, ki so pozneje rajali skupaj s svojimi ljubljenci.

Vedno je pomemben dober in srečen konec
Letos so navijači potem, ko se je stara dama lani uvrstila v finale Lige prvakov, pričakovali nov naslov državnih prvakov, vendar se njihova sezona ni začela po pričakovanjih. Juventus se je znašel v zelo slabem položaju, že takoj v začetku sezone so se znašli v zaostanku 11 točk za Romo. Potem pa je sledila serija, ki še kar traja in traja. Od 31. oktobra dalje so zabeležili 24 zmag in samo en remi. Zmagovalna serija je bila na koncu odločilna, Napoli je v zaključku popustil in se bo na koncu boril celo za drugo mesto. Včeraj so si v taboru Juventusa vzeli čas za slavje, ki je bilo po dolgi sezoni več kot zasluženo. Med najbolj aktivnimi na slavju je bil mladi talent Paul Pogba, sledili pa so mu vsi ostali soigralci in tudi navijači.

Slavje Juventusa:

G. V.