fbpx

[VIDEO] LeBron James padel kot pokošen, potem ko ga je udaril soigralec

LeBron James je s strani svojega soigralca prejel nenameren udarec v glavo (foto: twitter).

V ameriški ligi NBA se ekipe še naprej borijo za naslov najboljše v ligi. Trenutno potekata finala tako zahodne kot tudi vzhodne konference. Tretja tekma finala med Clevelandom in Torontom je bila odigrana v noči na nedeljo. Cleveland je s porazom izgubil možnosti za rekord, v središču pozornosti pa je bil znova prvi zvezdnik ekipe LeBron James.

Toronto je dobil tretjo tekmo in serijo v zmagah znižal na 2 : 1. Cavalersi so tako doživeli sploh prvi poraz v končnici, do rekorda 11 tekem brez poraza v končnici pa jih je ločila samo še ena zmaga.

Thompson po prerivanju nenamerno udaril Jamesa
Ob koncu prvega polčasa so živci nekoliko popustili domačemu Bismacku Biyombu in gostujočemu Tristanu Thompsonu. Slednji se je želel nekaj trenutkov pozneje prebiti mimo gneče, ki se je nabrala okoli njega. Nekoliko si je pomagal z rokami in z levo roko v glavo zadel celo svojega soigralca LeBrona Jamesa, ki je bil prav tako ob njem. Slednji je udarec dobro odigral in padel po tleh, na koncu pa se je to izkazalo celo kot odlična poteza Jamesa, saj je eden izmed gostov zaradi udarca, pa čeprav mu je tega podelil lastni soigralec, prejel osebno napako. Sodniki so vse skupaj nekoliko “spregledali” in storili napako.

Prerivanje in udarec v glavo, ki ga je prejel LeBron:

G. V.